Monday, January 3, 2011

hati, kadang2 pelik.

hi semua, apa khabar? harap2 semua baik2 ye. disebabkan blog ni macam diary aku, so aku nak tulis la apa yang aku rasa terpikir sangat, sejak bermenjak2 ni.

kadang2 kita suka orang tu, suka kat sini bukan la maksud aku cinta. tapi kita gembira la dengan dia. tapi orang tu macam tak hargai kita je. tapi hati kita tak boleh nak bohong2, kita rasa suka je tak kisah apa2 je pasal dia. tapi "si-dia" tu, entah suka ke tidak dengan kita. dia bagi mesej cikai2 pon kita suka. missed call malam2 pon kalau dia yang buat, kita teruja. bunguks betul kan?

tiba2 sedang kita dok alami situasi camtu, mai pulak orang yang kita rasa biasa2 je dengan dia, tapi dia macam nak tunjuk luar biasa je depan kita. kita takde pape, sebab hati dok ingat kat si-dia mcm kat perenggan atas ni. dia ni cuba la tarik perhatian kita. kita rasa biasa2 je, kadang2 macam rasa annoying kat dia. haish~

agak2 mungkin orang yang kita dok tunggu tu pon rasa macam mana kita rasa waktu orang yang biasa2 ni datang buat2 best dekat kita kan? memang tak adil. hei, ntah la. aku seniri tak paham ape aku taip.

hahahahhaha~ btw, SELAMAT TAHUN BARU 2011. moga2 semuanya akan bertambah baik dari yang sebelum2 ni.
curik dri google^^


take care!

2 comments:

cahaya izzaty said...

mst adik pen rs mcm tu an.. kita duk best2.. dia duk menyampah2 kt sy...wuwuwu

Atiqah Shaharin said...

2la.. aku pon rse yg sme gk.huhu