Wednesday, January 5, 2011

isu semasa.. bola sepak~

hahah.. disebabkan ramai buat entri pasal Khairul Fahmi Che Mat, aku pon nak buat jugak la.haahaha~ perasaan berkobar2 ni bertambah bila tengok cik hutan kabut punya entri terbaru.

ok bukan nak cite aku jatuh chenta ke hape kat beliau. aku nak cite, dari mana aku tau pasal kewujudan beliau. masa cuti hari tu, time Sukan Asia 2010 yang kat Guangzhou tu kan ada bola sepak. time tu la aku baru kenal beliau. nak tau aku kenal camne? aku tak tengok pon bola2 ni hah. aku just tengok time games yang besar2 je. yang kecik2 dalam Malaysia aku tak tengok pon.hehe.

eh.. aku tak search kat internet pon pasal beliau. aku tau bila mak aku bagitau.hehe.ni semua disebabkan mak aku ni memang akan ambil tahu semua tentang isu2 semasa dan mak aku gak suka tengok orang yang berkulit cerah. macam yang semua sedia maklum kan Encik Khairul Fahmi ni berkulit cerah, beliau punye complexion dah macam Mr. Harada plax, lecturer aku dari Jepun.kehkeh~.. sedara ke dorang ni?.haha. no komen!

kalau bukan mak aku yang bagitau pasal beliau, sampai hari ni la aku tak tau kewujudan beliau. kalau tau pon maybe sebab aku dengar Hasbullah Awang dok sebut nama beliau time games aritu. ni lepas menang game baru2 ni pulak, mak  aku siap laporkan yang dia dah dapat ganjaran ape atas prestasi baik yang beliau telah berikan.

gambar google: Cik Elia dan En. Khairul Fahmi

beliau pon dah ade awek, syok baca blog awek beliau yang juga model iaitu Cik Elia. feveret entri yang aku suka baca ala yang pasal "How I Met Your Incik Apex". haha. seronok jugak baca pasal dorang nih. moga hubungan dorang berkekalan.hehe. tapi entri kegemaran aku tu dah tak dapat nak diteruskan plax untuk part 5, sebab biasa la mulut orang, mane la dorang berdua dapat tahan. takpe aku paham.^^

akhir sekali, nak ucap terima kasih banyak2 kat mak aku la coz rajin bagitau isu semasa kat aku yang malas nak baca paper kalau ade kat hostel.hehe.

3 comments:

idAti mALek said...

mcm tu lah pulak kan..rajin mak ko ye...mak aku pun suke tngok bola..hahah~

Plankton Seksii said...

elia & fahmi wuwuwuwuw i loikeeeeee

Atiqah Shaharin said...

dati:: hehe.. mak aku memang, sume dia tau. haha.

plankton sexy:: thanx sbb dtg^^