Sunday, January 9, 2011

Aku pon nak chat dengan Jabberwacky gak!!

hi semua~..
dah bape hari aku tak update kan? huh, dasar aku pemalas.(mesti korang cakap camni kan kat aku?) haha.. eh, mana ade pemalas hah, aku busy sket minggu ni. lagipon intenet slow macam siput khinzir!

berbalik kepada tajuk kat atas. beberape hari yang lepas ada dua blog yang update pasal Jabberwacky. iaitu Cik Sri dgn Cik Hutan Kabut. bley click kt nama dorang untuk baca entri tersebut.

sebab aku dah baca dua-dua entri tersebut, apa lagi yang ditunggu kan, nak try gak chat dan menunjuk2 bahasa melayu aku yang taraf tak bape nak bagus, tetapi tetap nak eksyen la kat mesin Jabberwacky, nak tengok la dia tu hebat mane sangat!

aku dengan kadar ke-eksited-an yang tinggi, cepat2 click kat link dorang bagi tu. korang nak tengok ape aku chat dengan mamat Jabberwacky tu? tapi jangan la kutuk plax, aku ni memang tak brape nak terer sket bab2 nak mengayat ni. nah tengok la pic kat bawah ni eh.























nmpk x?
hahahahhahahaahha~ dengan perasaan hampa, aku pon click pangkah kat atas tab tu. memang la, kalau kat U ni aku tak boleh berhibur! semua dorang block walaupun kadang2 benda tu takde pape. takpe! tuggu kau Jabberwacky nanti aku balik rumah, aku hentam kau cukup2.ahahahha~

bye semua, take care!!

2 comments:

idAti mALek said...

adeh adeh...kesian btoi laaa ang neyh..baik pun hang hentam jabber tu ckup2

Cik Atiqah Shaharin said...

hahha..kne tgu aku blik cuti nt la.haha