Monday, January 17, 2011

AWARD sebab join contest Cik Hutan Kabut

hi semua. salam.
stat entri dengan berhemah ye dak? baru nampak sopan. kalau tidak asek kira nak brutal kapak kepala orang je. haha. ok, hari ni nak buat entri nak cakap terima la kasih saya khas untukmu Cik Idati atau nama feymes beliau Cik Hutan Kabut yang sentiasa serabut. kehkeh~ jangan marah noh dati. saja nak usik hang, lama da tak berzapin usik mengusik.haha~.
asalnya dah lama gak cik idati ni buat entri pasal winner contest dia. aku menang ke? ofkos le tidak. tak mungkin la aku nak menang. beliau ni rajin, siap buat award bagi kat top 20 and sape yang join contest tu. gud2, kurang2 takde la aku makan hati dan rasa takmo join contest dia lagi, kot2 la nanti dia nak buat lagi. so, kat bawah ni la awardnye. thanx tau idati malek.hehe.
comey kan??^^
orite. tu je. take care!

2 comments:

idAti mALek said...

hahaha..your welcome...tibe2 aku rasa award tu huduh~

Cik Atiqah Shaharin said...

haha.ok la tu. comey pe.haha~