Monday, January 3, 2011

kerugian..oh tidak!!

tiba2 aku rasa rugi plak ilmu2 ekonomi yang aku dah blaja time sekolah and kat matrix dulu. aku ni dah la ada short term memory loss. tiba2 sem ni ada plax subjek ekonomi lagi. aku dah lupa la. huhu. ruginya, nak kena study dari A sampai Z. betol2 what the heck la. geramnye. grrr~. laen kali blaja tu bagi paham betol2, cinta mati la dengan subjek tu. kurang2 nanti bley ingat kalau nak guna pada masa akan datang.huhu.

2 comments:

princ wilson said...

waaaaaa...... sama la babe..
rasa nak pengsan jer tgk supply n demand..

Atiqah Shaharin said...

2la psl.huhuhu