Monday, March 14, 2011

loser ke kau?

hi semua.
aku tetiba teringat nak tulis benda ni sebab semalam ada stranger yang gatal tangan miskol aku sampai 7kali. bukan nak diskriminasi tuduh lelaki gila yang miskol, maybe gak dia tu pompuan yang ingat aku kacau balak dia. pada aku kes-kes salah call ni, maupon nak berkenalan buat-buat call pada zaman yang canggih camni adalah sama sekali tak relevan. sebab aku cakap camtu adalah benda-benda tak berfaedah tu sume permainan lama yang zaman muda-muda dulu time simcard start jual murah dalam RM10.
pada aku, kalau laki tu nak dapatkan pompuan, better face to face tak pon kau guna je orang tengah. tak payah la macam loser dok mesej lame macam "hi awak, nak kenal buleh?". serius damn la kalau buat macam tu. pada aku kalau dia anggap kita ni precious, dan nak memiliki kita, why not kau datang dengan cara baek dan cakap nak berkenalan. tapi sebelum tu kau kena prepare la fizikal dengan mental, kot-kot kena rejek kaw-kaw ke, tak pon kasut terbang kena muka ke.
bab pompuan salah call ni, aku rasa memang saja dia pon nak test-test kot la terkena number tu tuan dia artis yang tengah meletop lagi kacak macam shah jazle, untung kau tau. banyak kali gak awek-awek tercall aku sebab cari boyapren dorang. asalkan kau behave time cakap tu and admit kau salah call. aku rasa aku boleh tolerate la dengan kau. ni kalau kau yang call, kau pulak tanya aku kenape call, mulalah aku rasa nak menyumpah seranah kau dalam hati.
tapi pada aku, kegiatan main call dan mesej secara rambang ni, tak pon desperate nak cari awek atau boyapren tu adalah kegiatan tak sihat yang hanya dilakukan si-loser. kalau kau rasa kau layak digelar dengan loser tu dan bangga nak tempek L gedabak kat dahi, yeah~ you can proceed with this kind of unhealthy way of getting more friend. kot-kot la,nanti anda terjumpa awek cun maupon abang kacak.
tapi kalau nak move on and tak nak jadi si-loser, boleh la stop dan ubah cara hidup tu.
ok, thats all, take care!

2 comments:

idAti mALek said...

hahahah..aku suka entri ni!!!

Cik Atiqah Shaharin said...

thanx sbb ske,haha.