Tuesday, March 22, 2011

aku ada peminat?

hi semua.
tetiba teringat pasal satu kejadian bila aku dipeluk dari belakang oleh stranger. yaww~ dengar menakutkan kan kan? sabo-sabo, dengar dulu aku nak cite ni hah.
pada suatu hari sedang aku menemani emak ku di kedai baju. *damn* ayat formal sangat geli plax aku. time tu aku berdiri jela area-area mak aku tengah tengok baju tu, pastu adela sorang budak dalam umo 5 6 tahun camtu dok usha-usha aku. aku pon buat la muka kerek, kehkeh. bajet hot la katekan. budak tu,budak pompuan le kan, aku pon usha dia sambil pikir-pikir, apehal budak ni dok mengendap aku segala? aku pakai tudung senget ke? aku pon membetulkn tudung aku sambil cek la kot-kot ade ape yang pelik kat aku sampai terhendap-hendap macam paparazzi budak tu.
bila aku jalan kat tempat lain pon dia still terhendap-hendap. maka aku pon membuat assumption yang beliau sedang bermain hide and seek dengan sape-sape la. sedang aku asyik melayan angan-angan dok pikir nak suruh mak aku belanja makan, tiba-tiba ade orang peluk aku dari belakang. aku ape lagi *oh, sh**, d*** it,* apo keno eh jang kau peluk aku dari belakang. maka dengan reflek yang pantas aku pon kalih la belakang and tengok budak tu dah lari dari situ. korang boleh agak tak sape yang peluk aku tu? haa, betul la tu. budak yang dok ushar aku sambil tersengih tula yang peluk aku dari belakang.
dasyat ah budak tu punya taksub dengan aku. nak cakap aku feymes, tak mungkin. nak kata dah kenal lama, lagi tak mungkin. mungkin itulah dikatakan oleh omputih love at 1st sight. kehkeh. apekehei budak tu minat kat aku, aku sampai sekarang pon tak tau nak jawab. nak kata aku cun maupon cute tu jauh menyimpang aku rasa. pape pon, aku terharu la ade orang minat kat aku sampai camtu sekali,hahaha. well, this happen a few years back then time aku kat matrix.
ok, thats all. aku nak pegi buat esaimen plax. esok dah la ada presentation, aku ni 1 habuk pon tak prepare lagi. take care yo!

2 comments:

mr vampire said...

haha..anehnya budak tu

Cik Atiqah Shaharin said...

haha.. 2la psl. ntah le npe dia cmtu.