Tuesday, February 15, 2011

Edit Photo Contest

annyong haseyo~
nae irumi Noratiqah Shaharin imnida. kehkeh. orite arini nak join contest yang dianjurkan oleh Cik Yaya yang minat korea. sebab tu la I speaking Korea, entah betul ke tak. itu belakang kira.hehe.. maafkan ku jika tersalah ye cik yaya. ok, contest kali ni pon aku di-tag oleh Cik Hutan Kabut. rajin benar dia menge-tag aku, thanx ye. tapi apsal tak tag aku untuk contest kucing? hehe..
contest ni adalah 1st contest yang dianjurkan Cik Yaya, nak join klik sini.
banner contest^^ modelnye cik yaya sniri. cute kn?hehe
aku ni memang la tak pandai nak edit2 macam cik yaya dah tunjuk contoh tu. memang pic yang beliau edit, comey ah. lihatlah pic dibawah sebelum dan selepas aku edit tanpa skil. jangan gelak plax. tengok je.hehe
sebelum
selepas
giler hodoh. ye aku tau, korang tak payah bagitau. ok skunk nak tag 3 orang member pulak.

ok tu je. kalo da pape yang tak cukup, Cik Yaya bagitau saya balik eh.
p/s: wahai followers yang baik hati, sape2 yang berminat untuk di-tag aku, setiap kali aku join contest, silalah bagitau eh. aku serius kebuntuan untuk tag orang ni. asyik2 orang yang sama, kesian dorang. huhu.

4 comments:

yaya_lyn said...

hey hey sis !
thanks meyh for join :)
hehe :)
gudluck ! ^^

Cik Atiqah Shaharin said...

heehee..thanx yaya.

idAti mALek said...

keh3....lawak gile

Cik Atiqah Shaharin said...

aip~.jgn gelak.