Monday, February 14, 2011

Aku, Dia & Vintage

dah lama aku tak menaip entri, terketar-ketar gak la tangan nak cari abjad2, bagai menarik rambut di dalam tepung. dah, aku tipu je. hari- hari mengadap laptop takkan la nak menaip pon jadi 1 isu. apehal?
aku eksaited lip gloss nak join contest ni sementelah hampir 2 purnama aku tak join pape contest. maka, dengan kesudian cik hutan kabut yang kemain feymes skunk ni telah menge-tag aku, ape nak tunggu lagi. jom buat-buat terer edit pic jadi vintage mahupon oldskul.
ini contest dianjurkan oleh Incik Kamarukom a.k.a Kamarul Kom pemilik blog Kom & The Typewriter. ala, yang header kat blog dia ade pic x-ray kepala orang yang tengah hisap rokok tu. sape berminat nak join boleh click, click, click kat  sini.
banner contest
beliau suruh edit pic bagi jadi vintage or oldskul. aku seniri pon x reti dan tak bape tau menilai ke-vintage-an mahupon ke-oldskul-an. maka lihatlah pic di bawah ini yang bakal aku curahkan hasil click click aku kat photoscape.




di atas sebelum di edit. kat bawah ni pulak dah edit dah. entah betol ke tak.






jadi, itu saja yang mampu aku olah konon2nye vintage dan oldskul la. dah, siap bab2 pic, mari ke ke segmen menge-tag kawan2, sahabat handai. 3 orang yang aku terpikir untuk tag adalah :

yang lain kalo nak join amatlah digalakkan. klik sini ok.
p/s: hadiah dia sangat lumayan, dah lama aku mengidam nak ade seketul kamera polaroid. nak beli tapi tak jumpa plax kat pasar malam yang berdekatan. kalau menang, tak tido sepurnama la jawabnya, akibat terlampau teruja.hahaha..
ok, take care sume.

4 comments:

kamarukom said...

tenkiu 4 joining my contest cik atiqah!! ;)
nice pic btw :)
gudlak ye ^o^

Cik Atiqah Shaharin said...

hehe. thanx incik kamarul.

khairul hisyam said...

nicepic~

Cik Atiqah Shaharin said...

thanx.