Tuesday, November 9, 2010

Contest Mimik Muka MENARIK!

saya join contest ni dengan rela hati, kebetulan saya di tag cik hutan kabut yang kejam.. jadi saya harus menumpaskan kekejaman beliau dengan memberi pic terbaik la, biar dia ternganga nanti.hahaha!!!



yang penting sekali, saya nak ucapkan thanx kepada cik cikin chumeyh yang sudi buat contest ni, tanpa beliau menganjurkan contest ni, saya takde masa nak punggah2 balik pic zaman evergreen saya, time musim "gila kamera".

tanpa membuang masa yang telah banyak dibuang, cik cikin boleh la layan pic senget saya. haha..(kalo rasa nak gelak kuat2 time tengok pic ni, sila pastikan takde orang berhampiran anda, bukan ape.. takot anda digelar "saket jiwa"..hahahah..)


pic ni diambil bersama kawanku amalina. time ni kitorang kat matrix, kat dalam dewan kuliah and kat seat atas sekali, tempat feveret aku tuh. dulu before aku jumpa amalina ni, aku tak suka and tak reti nak posing2 untuk amek gambar, lepas aku jumpa dia yang sangat2 suka amek gambar, aku pon mula la salu je snap pic sana sini. aku yang pakai tudung kelabu tuh.

pic ni diambil guna front camera henpon amalina, N73 kot kalau tak silap. henpon ni bapak dia bagi hadiah SPM. sebab guna front camera so, pic tak bape nak cantik la. actually banyak lagi pic yang best2, tapi tak nak susahkan cik cikin nak tengok nanti.

orite, sekarang aku nak tag 3 orang member. jadi aku tag follower yang ada jela.

1. kak aty
2. ainna
3. mizz sue

itu saja.

p/s : CIK CIKIN, kalau da pape yang tak betul bagitau la ye.

2 comments:

Nurul Ashikin said...

thnks 4 joining!!! kite follow k!

atiqah shaharin said...

thanx cik cikn ^^