Friday, October 15, 2010

waa~.. saya dpt award!!

seumur hidup saya ber-blogging, inilah kali pertama saya mendapat anugerah. saya nak ucapkan ribuan terima kasih sayang kepada seluruh ahli keluarga saya, teman-teman dan paling tak dapek dilupakan follower2 blog yg sgt cumeyh yang teros bersama saya di kala susah dan senang. tanpa kamu semua siapa la saya.(bagi ucapan cam dapat oscar pnya award. P-E-R-A-S-A-N )ok. mari kembali ke pangkal jalan. ok, ribuan terima kasih tu hanya lah untuk seorang manusia iaitu cik hutan kabut. thanx sebab bagi saya award!!



serius cakap blog aku tak comel, aku tau. haha. ok bersama ini award beberapa soalan telah muncul. jom tengok ape aku nak jawab.

1. Apakah nama gelaran yang kawan-kawan pernah panggil kat korunk yang korunk rasa lawak dan lucu?

banyak kot. takpe2 aku pilih satu saje(sila jangan tamak wahai atiqah!) sempena nama blog aku, bumi dgn datin. heh~ aku rasa sangat lawak sebab nama tu sume muncul secara tiba2. nak tau lebih lanjut boleh refer entri yang dilink kn kat nama aku tulih tu.

2. Korunk selalu lawat Blog siapa? (link kan)

haiyoo.. banyak la. aku suke jalan2 sampai kadang2 tu lupa nak save link blog orang tu, harap maklum la aku ni ada simptom malas nak jadi follower. ahha~.. blog yang salu aku lawat ada kat sidebar aku. silalah melihat.

3. Apa yang korunk rasa cik hutan kabut kena improve untuk blog nie?
takde pape. blog dia dah cun. baek dia tolong improve kan blog aku.ahhahaa~

4. dalam seminggu, berapa kali korunk buka blog aku??

ko update aku bukak la. kadang2 termiss beberapa hari, tapi harap maklum la aku busy. ahha~. tapi bila aku online, aku baca semua eh. takde aku termiss satu entri pon.ahha~

5. sila pass reward nie kepada 6 orang kengkawan anda yang korunk rasa blog dier comel..

macam yang saya dah bagitau, saya ni jalan2 blog orang lepas tu saya tak pi dah kadang2. jadi saya pass reward ni kat orang yang ada kat follower tu. ok!.. walaupun tak cukup 6 orang, nak buat macam mane, saya takde kawan.ahah. jadi saya malas nak link kan. haha. sori eh!

JANGAN MALU_MALU
aku malu la blog aku tak comel tapi dapat award. huu~

2 comments:

idAti mALek said...

hahah...mende laaaa ko nih...hehe

atiqah shaharin said...

haha.. aku pulun semua entri yang tergendala arini gak.ahha~