Tuesday, October 19, 2010

semuanya serba tak kena~

entri tak puas hati kali ni, aku taip laju2. semua serba tak kena hari ni, eventhough byk lagi entri yang perlu aku buat, tapi tersadai sekerat. sory sangat2 kat idati comel, sebab tak wat lagi entri pasal award yang dia bagi.huu~ ingat nak wat 1 entri khas untuk besday dia semalam pon tak jadi gak. sori tau dati!
dah la dia call semalam tak sempat borak, sori lagi sekali eh. huhu.. pagi tadi dah kecelaruan emosi, lepas tu salah order air time makan dan menyebabkan ada butterfly in my stomach sepanjang hari. petang plak presentation yang dah prepare semalam sampai tak study OM sampai satu pon tak bley jawab tadi.
nampak tak rentetan cerita tu, aish. dh prepare slide buat short2, bajet nak hurai sniri, macam aku la wakil FedEx kat MSIA ni, tup2 jadi acara membaca slide yang penoh dengan ayat2 pendek dan orang tak paham punya la. pastu dengan asyik buat ekspresi muka cekodok kat depan tu.
balik je, kalut2 siap nak pegi exam OM, dah la aku tak study lagi. sangat bengong punya aktiviti. dah sah2 tadi tak bley jawab, siap kena marah dengan lect disamping kena gelak2 dengan beliau. aku mungkin akan dapat kosong untuk paper ni. sangat menyedihkan, abeh la carry marks aku. huhu~
balik hostel salah order nasik sampai dua bungkus. sangat gila! ni semua sebab selalu dengar lagu kuat2 tak sayang telinga, jadi telinga pon pekak tak semena2. akak kedai tak cakap nasik tu takde, tapi bley plak aku dengar nsik tu takde. *ngeng* siap2.. ' adik, nsik goreng pataya, nasi goreng ayam siap!". aku yang buat muka tak bersalah cuma nak bayar satu, tapi nasib baik akak dengan abang kedai sangat faham. ouh.. terpaksa aku buat ramah borak2 dengan abang kaunter yang selama ni aku layan dengan muka pecah rumah setiap kali dia tanya dengan senyuman. yela, nak cakap sori banyak mana la sangat, so terpaksa la borak2. huhu..
selamat kawan aku balik dari exam nak order nasik camtu gak, beliau sangat hepi kerana dapat nasik dengan cepat. (T_T) sobs sobs..
setiap kali naik bus mesti nak nampak orang tu, lama meluat pulak rasa. bayangkan la korang crush dengan someone tiba2 bila korang suka orang tu pon nak kapel la apala. sangat meluat tengok berdua2an dalam bus.
dengar lagu nasyid 'impian kasih' nak bagi cool konon, nak like2 kt blog dati pon tak bley plax. sangat tak best hari ni. yang paling sday, tak bley jawab OM.
ok la. babai. take care sume. HEPI BESDAY IDATI, SEMOGA ANDA DIBERKATI ALLAH!

2 comments:

idAti mALek said...

aish...datin2...thx for ur wish...hoho

atiqah shaharin said...

hehe.. sory la. aku bz la skunk ni. hehe~