Friday, December 24, 2010

CONTEST NAK MENANG BLOG HEADER MAKEOVER!


kenapa anda nak makeover header atau tukar rupa blog anda?


saya nak makeover header dan tukar rupa blog saya sebab..

  1. saya tak reti nak buat header yang cantik dan cun melecun macam orang lain
  2. teringin diri dihargai, ada orang tolong cantik kan blog. yeay~ suka3!
  3. ni boleh jadik hadiah besday yang lepas, sebab time tu takde sape celebrate. huhu T_T
  4. nak bagi cantik supaya para tetamu yang hadir ke blog rasa gembira, bila dorang gembira, saya lagi gembira la jawabnye.^^ 
  5. blog saya tak cantik, jadi saya nak blog ini dicantikkan.
  6. takde masa nak belek2 cara nak buat header dan mencantikkan blog, sangat kesal di situ.
  7. inginkan bantuan pihak yang terer bab2 nak cun kan blog, macam orang yang buat contest ni.
  8. sempena tahun baru, blog yang bersuasana baru juga sangat dapat meningkatkan motivasi untuk update blog.
  9. bagi semangat untuk terus mencantikkan blog.
  10. sangat sangat sangat gembira tak terkata kalau blog yang cuba dicantikkan menjadi cantik!
kat atas ni adalah 10 sebab kenapa saya nak makeover header atau tukar rupa blog. itu saja, sila pertimbangkan sebab musabab di atas ^^


orang yang ingin saya tag:
cik cahaya
ainna

3 comments:

cahaya izzaty said...

haha.. okep!!

sri said...

thanks for joining! hehe...and happy belated birthday dear! ^^

good luck k :D

A.T.I.Q.A.H S.H.A.H.A.R.I.N said...

thanx sri^^