Thursday, July 8, 2010

Apa nii??

hi2~MySpace
eceh~, bajet stat entri dengan muka comey macam tu. "chumewl nyew mookee awk, ase cham nak shepak jhe". jd ke ayat gedik dari aku tuh?..ceh,cam keji je aku tulis camtu.MySpace

haha~ dah2 tiqah oii,dok wat gila pa hg ni!!

arini nak cite pasal kecelaruan fikiran yang aku alami. aku betul2 tak paham dengan management Universiti aku ni(tak mau nak sebut nama U,harap maklum). semalam baru je aku kusutkan fikiran aku dengan memikirkan betapa chaos kehidupan aku nanti dekat hostel baru.MySpace

tup2 arini dapat mesej dari kawan aku,cakap kena register masuk hostel kat kolej kediaman aku yang sebelum ni,wang ulu and kena stay sana dulu coz kolej kediaman yang baru ni tak siap lagi. orite la! aku pon suka lagi stay sana coz banyak kemudahan and dah biasa dengan cara hidup kat sana.MySpace

tapi lepas 2 kali pikir pasal benda nih, agak serabut balik kepala aku. yela, mana tak nya nanti anytime je kena pindah pegi kolej kediaman baru tu. barang takyah aku habaq la, memang banyak. teringat pulak betapa susahnya dulu aku bepindah dari Kampung Wai ke Wang Ulu, memang dorang ada sedia lori. tapi paham2 la,barang kita bukan sume comel2 dok dalam luggage mesti ada yang terbuka and terdedah menyebabkan abeh sume bercampur dengan barang orang lain.MySpace

lepas dah angkut barang kasi naik lori,kononnye biar barang pegi dulu nanti tuan dia naik bus kendian. sampai sana barang dah kena tauk2,campak2. cam kes aku setahun yang lepas, barang aku dia main letak atas penutup longkang maksudnye dekat la dengan longkang yang takde penutup,amacam kalau barang aku ditepis laju oleh budak2 lain yang tengah kalut2 kat situ, tak ke seronok je barang tu landing dalam longkang.geram2.*gRRR*MySpace

lepas kawan aku habaq benda nih,aku pon terus la bukak webmail tengok notis tu. aku ingat sume ok la, tapi bila baca balik. aik?? kenapa tempat pendaftaran bukan KKG(wang ulu/kolej kediaman tan sri aishah ghani) tapi KKH(kolej kediaman tun fatimah)..wadaheck~ kat mana pulak la tempat tu. tak pernah wujud sebelum ni, lagipun wang ulu tu semua dah full, kat cerok mana tetiba ada kolej kediaman baru pulak. waduh2MySpace serius berpinar2 mata aku sambil otak ligat berpikir. hmm...MySpace

dah la lapar pulak banyak berpikir ni. baik aku pegi makan.

TTFN~MySpace

2 comments:

cahaya izzaty said...

bak kata ain.. tgk plan.. mau duk sbelah kubur.. haha

atiqah shaharin said...

haa??xkn kot dorg bg gul dok c2..kejam weh..kurus jln jauh!!