Friday, July 9, 2010

Aku KELIRU menjadi BIRU??

hi semua~MySpace mari dekat..mari deekkaat~..MySpace
boohaa~..ahaha..gegeh gler stat entri macam tu. ada gaya sheila rusly tak?? ala yang macam dalam iklan mayonis tu.MySpace takde ke??..ceh~..penat aku berlatih sehari semalam.

aku tetiba plak rajin menghapdate~. arini nak cite pasal aku perasan aku masih budak sekolah. sobs sobsMySpace

tadi petang aku lepak2 la sambil tunggu bapak aku balik dari kerja. lepas tu, aku ternampak la ada sorang budak tu baru balik sekolah. dengan selamba kucing, laju je aku tanya kat adik aku."weh,amad awat budak tu balik sekolah, sekolah dah bukak ke?". sejenak aku ternganga, ooppss~ MySpace aku terkesima sendirian sambil teringat yang sekarang kan memang musim persekolahan, aku kan sekarang belajar kat U memang la tengah cuti sem.

selamat adik aku tak bagi perhatian kat soalan 'bijak' aku.kalau tak mesti jadi isu dia perli2 aku.fuhh~MySpaceni semua jadi sebab kecelaruan hati dan kepala hotak aku la nih. pikir yang tu,yang ni. mana beg tak kemas lagi, nanti kena pindah pegi simpang 4 la..eh~ macam2MySpace betol. rindu zaman sekolah aku.

best woo pegi sekolah, tidorMySpace dan makan kat dalam kelas. sekolah aku tu dah macam rumah kedua aku tuh. emm~..balik sekolah naik bus,boleh plak sambung tido dalam bus awam tu. best2MySpace tak macam sekarang, asyik serabut jeMySpace.huh~, nak kemas beg ngan barang2 tak boleh lagi,sebab semua barang2 ada kat rumah aku yang lagi 1. sebab tu la ada time nak update.

entri ni adalah entri terakhir before aku start semester baru. maybe lepas ni aku tak dapat update,bukan aku busy studyMySpaceMySpace. salah tu,maybe internet connection kat hostel yang laju sepantas siput khinzir menyebabkan aku tak boleh update. andai kata aku tak update nanti untuk jangka waktu yang lama,hope semua jaga diri baik2 ye, especially 3 follower aku yang sangat comel.haha~..thanx sangat sebab sudi follow aku yang tah pape ni.lebiu ollz~ ♥♥MySpace

TTFN~MySpace

2 comments:

idAti mALek said...

hahaha.........followers comel?????? tq2....

atiqah shaharin said...

yep2..comel la..haha