Tuesday, June 21, 2011

Hi..

fuyoohh~~..
dah lama kan aku tak update? boleh tak guna alasan busy bekerja?..kahkahkah~ padahal baru incubator kan, belum betul-betul kerja lagi dah busy macam ni, kalau kerja betul-betul nanti camne? mau makan, tido pon tak sempat.

aku ni suka letak buku-buku tepi bantal tido, khas nanti nak baca la time boring-boring tu. semalam masa dok pasang cadar, aku pon ternampak la buku catatan cite My 1st Crush. aku pon terfikir la, agak-agak bila lah aku boleh tamatkan cerita tu. lagipon kalau aku stop terus macam tak berapa nak best pulak sebab aku dah tulis setengah cerita kan?

takpela, andai aku ada masa lapang.. aku try la habiskan.walaupon takde orang nak baca, takpe. aku ok je. hee~

ok la, nak blah dah. dh takde idea aku nak mengarut banyak- banyak.

ok la, tcare. seeya!

2 comments:

Idati Malek said...

aku bace la.nenek!

hahaha

Cik Atiqah Shaharin said...

biar la, nk tacing jgk2.ahhaha