Tuesday, June 1, 2010

saya mahukan seorang abang!!!!!!!!!!

seperti yang tertera kt tajuk entri tu..aku nak cite psl apa yang aku sangat2 mahu tapi tak mungkin aku akan dapat.MySpace


last week, aku adala tengok cerekarama kat tv3 yang ulangan punye. tajuk cite tu "BILA MAMA PAKAI CELANA". mesti ramai yang gelak kuat2 kalau tau aku baru tengok cite tu.MySpace ye, anda diminta gelak kuat2 sekarang. lepas habis gelak boleh sambung baca ye!



keinginan aku seorang manusia yang dilahirkan tanpa mempunyai seorang abang amatlah overdose membuak2 ketika aku menonton cite tersebut. serius geram tengok nora danish dgn shah jazle yang memegang watak abang dgn adik dalam cite tu. hati aku membentak2 tengok best giler2 ada abang yang smokin' hot macam tu.hahaMySpace

oke2, bukan pasal abang dia hot aku pon nak ada abang. cis, apa kena mengena abang kacak dengan aku nak ada seorang abang. banyak lagi alasan yang lebih munasabah!! dari aku muda sampai la sekarang ni aku sangat2 jeles dgn orang yang punya abang. paling dekat nak dijadikan contoh kawan2 aku kat sekolah menengah.

untung apa la sangat hang nak abang tiqah oii??habaq mai satMySpace

yela, kawan2 aku setiap kali keluar sekolah je, abang dia orang dah tunggu nak angkut dorang balik. aku plak cam hape je terpaksa tunggu van datang kutip. sangat2 lah membuang masa. bila dorang nak lari dari sekolah sebab tak mau pegi kokurikulum. laju je capai gagang public phone untuk call abang dorang suruh datang ambik. aku plak sebab takde sape nak hantar balik rumah, terpaksa buat2 cool stay kat sekolah. sobs..sobsMySpace

time kecik2, kalau pegi main2 tiba2 ada yang tak puas hati plak. orang yang ada abang dengan kembang semangkuk nye cakap "aku repot kat abang aku, baru hang tau takut tak takut". aku yang takde abang pandai2 la bajet macam mana nak defend diri kalau pape jadi, tak kan aku nak cakap "aku repot kat kakak aku, baru hampa tau..bla..bla"..takkan aku nak cakap camtu kot..MySpace nampak sangat takde power kalau aku cakap camtu. paling hebat pon sume pakat gelak kuat2 kat aku.

kalau aku ada abang, tak payah la aku main benda lasak dengan adik lelaki aku sorang ni. orang sume ingat aku ni harsh sebab aku itu, ini..bla,bla and so on. padahal hakikat sebenar aku main mercun segala atas sebab kalau aku tak main camtu sape la nak tolong tengok2 kan adik aku nih. besa la anak manja, mak aku asyik suruh aku tengok2kan dia.huu~MySpace

kalau la aku ada abang, mesti senang aku nak keluar hangout dengan kawan2 aku. yela, tak payah aku nak buat permohonan untuk tanya bapak aku bila beliau free untuk hantar aku pegi situ sini, bukan apa aku ni tak berani plak nak naik bus awam ke tempat lain melainkan aku nak balik ke rumah. macam orang yang ada abang, boleh suruh abang dorang hantar.MySpace

tu je alasan yang aku terpikir buat masa ni, walaupun sebenarnya banyak lagi. tapi kalau nak story sume kat sini. letih jugak aku nak menaip disamping orang nak membaca. akhir kata, di sini saya ingin menegaskan bahawa saya sangat mahukan seorang abang!!!MySpace

TTFN~MySpace

2 comments:

cahaya izzaty said...

wohoo~ best jgk ada abg.. lg2 yg senget.. mmg best ahh... ;)

atiqah said...

tw ponn~..truja2..jeles smpai nk muntah tgk org len da abg!!!..hehe