Saturday, August 14, 2010

15 PERKARA TENTANG AKU

amenda menatang ini.MySpace aku 1st time di tag, jadi aku tak tau nak jawab camne. ni aku hentam kromo jela. thanx kepada idati kerana menge-tag aku. sobs2~MySpace

1. aku sekarang ni, tak bley online. sebab takde internet connection kat hostel baru. aku dah jadi orang jakun hidup tanpa internet.MySpace
2. aku ada 3 adik beradik.
3. aku anak number 2.
4. aku student UNIMAP, sekarang dah sem 3.
5. nanti bulan April sampai JULAI aku kan jadi usahawan muda. *dem* aku x suka word usahawan yang belum tentu untung rugi.MySpaceMySpace

7. aku lahir pada 2 november 1990. *silalah hantar hadiah ye*MySpace
8. aku pegi class, naek bus je. sebab aku tak cukup kaya nak bawak keta and biar tersadai tepi jalan mahupun sumbat kawan ramai2. hahaahahaMySpace
9. aku rasa aku tak cukup makan sejak aku berpndah ke hostel baru. aku *mungkin* akan kurus nanti, tak pun jadi anorexia.MySpace
10. aku ada 2 handphone.
11. aku sedang berpuasa ni, sebab sekarang bulan puasa.
12. aku rasa aku muda lagi.MySpace
13. aku suka study last minute.
14. aku orang penang.
15. aku tak kahwin lagi. hahah

yeay~..at last abeh gak. hahaha~ aku nak tag kak aty plak..sila jawab ye.ahaah~MySpace

2 comments:

idAti mALek said...

ohoh.....bagus2, da buat tag...hehehe

cahaya izzaty said...

haha... mmg lapo... la ni bfast mkn kuih raya.. lunch pun kuih raya...